O nama

Gaj stolarija d.o.o je osnovana 1998. godine, od samog početka se bavi proizvodnjom stolica i stolova od masivnog drveta, vrhunskoh kvaliteta. Danas u svom proizvodnom programu imamo oko 60 različitih proizvoda koji imaju vrhunski kvalitet, klasičan i moderan dizajn. Osnovno usmerenje je proizvodnja stolica, stolova, polufotelja, klub stolova, klub garnitura, komoda, vitrina za trpezarije i ugostiteljske objekte. Naš osnovni moto je KVALITET i brzina isporuke. Kroz dugogodišnji rad smo se uverili da je reč naših kupaca najkvalitetnija reklama.

Gaj stolarija se prostire na 2.000 m² pokrivenog poslovnog prostora i 5000 m² nepokrivenog prostora. U proizvodnji učestuje 25 ljudi. Oprema kojom raspolažemo opredeljuje nas da radimo malo serijsku proizvodnju, što znači 12000 stolica, 2000 stolova, 1500 komoda i vitrina, itd. na godišnjem nivou. Paleta boja drveta i veliki izbor štofova kupcu omogućavaju da sam izabere željenu kombinaciju pri čemu vreme izrade proizvoda ostaje isto. Drvo koje mi koristimo u izradi nameštaja je bukva i hrast.

Pored proizvodnje Gaj stolarija se bavi maloprodajom nameštaja u svom izložbenim salonu u Beogradu, takođe je zastupljen na celom tržištu Srbije. Pored domaćeg tržišta, poverenje u naš proizvod ukazali su nam kupci iz sledećih država: Nemačke, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Svi naši proizvodi se ispituju na ovlašćenom „Insitutu za preradu drveta“ Beograd gde redovno dobijaju ocenu Q1 za kvalitet.